1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Hanos
Dayseaday
Baarssen
Van Loon vlees
Wolter Koops
Mola
Fix Fisch
Go tan
Urker Zalmhuys
Daelmans
Muller
Brocacef
Kramers
VTS
Meatfriends
Vice Versa
Vepo cheese
Mulder
Huuskes
New forrest
Oriental
De Menken keuken
Picnic
Euroma
DHL
Redefine Meat
UPS
Mooijer-Volendam
Jumbo
Rode vis
Intermezzo
Diverspack
Schoonderwoerd
Kaaspack
Verstegen
Van Rooi meat
Padifood
Kotra
Beyond meat
Coenen transport
Scherpenhuizen
Gepo
Lau van Haren
Esro
Ekro
Vergeer
Grolleman
Movianto
Boermarke
Uitgekookt
Henri
Hessing
Poiesz
Hekos
VHC
Froster