1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Uitgekookt
Baarssen
Henri
Kaaspack
Meatfriends
Froster
Intermezzo
New forrest
Kramers
Vergeer
Poiesz
Coenen transport
Dayseaday
Brocacef
DHL
Boermarke
Jumbo
Kotra
Go tan
Mooijer-Volendam
Rode vis
Van Rooi meat
Vepo cheese
De Menken keuken
Beyond meat
Fix Fisch
Verstegen
Euroma
Padifood
Hekos
Hessing
Ekro
Mola
Lau van Haren
Huuskes
Movianto
Muller
Mulder
Scherpenhuizen
Urker Zalmhuys
Hanos
Diverspack
Vice Versa
VTS
Picnic
Grolleman
Van Loon vlees
Gepo
Redefine Meat
UPS
Oriental
Schoonderwoerd
Daelmans
Esro
VHC
Wolter Koops