1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Mulder
Beyond meat
Schoonderwoerd
Huuskes
Rode vis
Gepo
Verstegen
Picnic
Kaaspack
Brocacef
Daelmans
Scherpenhuizen
Padifood
Hessing
Jumbo
Froster
Esro
Van Rooi meat
Henri
Boermarke
VTS
Oriental
Urker Zalmhuys
Diverspack
Mooijer-Volendam
Kotra
UPS
Vice Versa
Movianto
Muller
Mola
Vepo cheese
DHL
Coenen transport
De Menken keuken
Ekro
Wolter Koops
Baarssen
Van Loon vlees
New forrest
Lau van Haren
Poiesz
Grolleman
VHC
Dayseaday
Fix Fisch
Redefine Meat
Meatfriends
Go tan
Intermezzo
Hanos
Uitgekookt
Vergeer
Kramers
Hekos
Euroma