1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Rode vis
Verstegen
Vergeer
Urker Zalmhuys
Lau van Haren
Daelmans
Brocacef
Diverspack
Vice Versa
UPS
Movianto
Huuskes
Dayseaday
Go tan
Kramers
DHL
Van Rooi meat
Hessing
Poiesz
Mooijer-Volendam
Wolter Koops
Grolleman
Hekos
Euroma
Uitgekookt
Esro
Mola
VHC
Baarssen
Oriental
Van Loon vlees
Intermezzo
Scherpenhuizen
Beyond meat
Padifood
Redefine Meat
Schoonderwoerd
VTS
Kotra
Kaaspack
New forrest
Henri
Muller
Picnic
Froster
Boermarke
Gepo
Jumbo
Meatfriends
Mulder
Vepo cheese
Ekro
De Menken keuken
Fix Fisch
Hanos
Coenen transport