1. Home
  2. Oplossingen
  3. Cleanrooms
Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Hygiënisch bouwen op cleanroomniveau

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de farmacie en gezondheidszorg een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt en ook zorgvuldige compartimentering is inmiddels niet meer weg te denken. Ook moet aan specifieke verzekeringsclausules en preventie-eisen worden voldaan. Het K.I.M. Concept met thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen sluit hier naadloos bij aan en is bij uitstek geschikt voor geconditioneerde cleanrooms.

Wij werken voor

Kaaspack
Grolleman
Kotra
Van Loon vlees
Henri
Hanos
Daelmans
Esro
Muller
Poiesz
DHL
Rode vis
Mulder
Urker Zalmhuys
Movianto
UPS
Gepo
Ekro
Meatfriends
Uitgekookt
Vergeer
VTS
Intermezzo
Boermarke
Fix Fisch
Diverspack
Baarssen
Dayseaday
De Menken keuken
Kramers
VHC
Huuskes
Vepo cheese
Mola
Hessing
Wolter Koops
Mooijer-Volendam
Padifood
Picnic
Coenen transport
Euroma
Schoonderwoerd
Verstegen
Van Rooi meat
Go tan
Jumbo
New forrest
Hekos
Redefine Meat
Beyond meat
Froster
Scherpenhuizen
Oriental
Lau van Haren
Vice Versa
Brocacef