1. Home
  2. Oplossingen
  3. Koel- en vrieshuizen

Koelhuis of vrieshuis bouwen

Een koelhuis of vrieshuis bouwen? Een uitstekende keuze! De meeste koelhuizen en vrieshuizen in ons land liggen namelijk zo stampvol met producten, dat er nog nauwelijks beschikbare opslagruimte te vinden is. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om zélf een koelhuis of vrieshuis te bouwen.

Koelhuis of vrieshuis bouwen met K.I.M Nederland

Het bouwen van een koelhuis of vrieshuis is een spannende beslissing, want dit luistert nauw. Het opslaan, inpakken, ompakken en stickeren van producten moet bijvoorbeeld in exact de juiste klimaatcondities gebeuren, om kwaliteitsverlies en/of bederf tegen te gaan. Bovendien moet condens, ijsvorming en energieverlies worden voorkomen.

Ruime ervaring in koelhuizen en vrieshuizen

Een gespecialiseerde partner in de bouw van koel- en vrieshuizen zoals K.I.M Nederland is in dit geval absoluut aan te bevelen. Wij denken in elke fase met je mee. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche adviseren wij je graag over de beste oplossing. We bouwen graag een koelhuis of vrieshuis op jouw maat. Hierbij kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit producten en een zorgvuldige montage.

Koel- of vrieshuis van kwaliteit

Wij werken enkel met de beste producten van gerenommeerde leveranciers. Van sandwichpanelen met PIR, QuadCore of steenwolisolatie tot isolerende deuren en inclusief toebehoren en afwerkingen. Daarbij worden specifieke wensen tot in de kleinste details meegenomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandwerendheid, hygiëne en/of voedselveiligheid.

K.I.M. Nederland is jouw gerenommeerde partner als het gaat om de bouw van een eigen koel- of vrieshuis. Niet alleen zorg je voor meer opslagruimte, maar ook voor de beste kwaliteit in maatwerk. Wij denken in elke fase met je mee en adviseren over de best passende oplossingen. Bij ons ben je zeker van korte lijntjes, heldere afspraken en duidelijk communicatie. Dat maakt een project zoals dit voor iedereen prettig werkbaar.

Wij werken voor

Vergeer
Ekro
Wolter Koops
Uitgekookt
Esro
Baarssen
Henri
Poiesz
Vepo cheese
Redefine Meat
Boermarke
Mola
New forrest
Euroma
Jumbo
Intermezzo
Kotra
Movianto
DHL
Hanos
Daelmans
Oriental
Van Rooi meat
Coenen transport
VHC
Dayseaday
Froster
Van Loon vlees
Vice Versa
Muller
Brocacef
Hekos
Urker Zalmhuys
UPS
Schoonderwoerd
De Menken keuken
Huuskes
Mooijer-Volendam
Gepo
Picnic
Kramers
Grolleman
Beyond meat
Fix Fisch
VTS
Meatfriends
Go tan
Scherpenhuizen
Hessing
Lau van Haren
Padifood
Mulder
Kaaspack
Verstegen
Diverspack
Rode vis