1. Home
  2. Oplossingen
  3. Koel- en vrieshuizen

Koelhuis of vrieshuis bouwen

Een koelhuis of vrieshuis bouwen? Een uitstekende keuze! De meeste koelhuizen en vrieshuizen in ons land liggen namelijk zo stampvol met producten, dat er nog nauwelijks beschikbare opslagruimte te vinden is. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om zélf een koelhuis of vrieshuis te bouwen.

Koelhuis of vrieshuis bouwen met K.I.M Nederland

Het bouwen van een koelhuis of vrieshuis is een spannende beslissing, want dit luistert nauw. Het opslaan, inpakken, ompakken en stickeren van producten moet bijvoorbeeld in exact de juiste klimaatcondities gebeuren, om kwaliteitsverlies en/of bederf tegen te gaan. Bovendien moet condens, ijsvorming en energieverlies worden voorkomen.

Ruime ervaring in koelhuizen en vrieshuizen

Een gespecialiseerde partner in de bouw van koel- en vrieshuizen zoals K.I.M Nederland is in dit geval absoluut aan te bevelen. Wij denken in elke fase met je mee. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche adviseren wij je graag over de beste oplossing. We bouwen graag een koelhuis of vrieshuis op jouw maat. Hierbij kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit producten en een zorgvuldige montage.

Koel- of vrieshuis van kwaliteit

Wij werken enkel met de beste producten van gerenommeerde leveranciers. Van sandwichpanelen met PIR, QuadCore of steenwolisolatie tot isolerende deuren en inclusief toebehoren en afwerkingen. Daarbij worden specifieke wensen tot in de kleinste details meegenomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandwerendheid, hygiëne en/of voedselveiligheid.

K.I.M. Nederland is jouw gerenommeerde partner als het gaat om de bouw van een eigen koel- of vrieshuis. Niet alleen zorg je voor meer opslagruimte, maar ook voor de beste kwaliteit in maatwerk. Wij denken in elke fase met je mee en adviseren over de best passende oplossingen. Bij ons ben je zeker van korte lijntjes, heldere afspraken en duidelijk communicatie. Dat maakt een project zoals dit voor iedereen prettig werkbaar.

Wij werken voor

Esro
Beyond meat
Hanos
Oriental
Kotra
Hekos
VTS
Redefine Meat
Poiesz
Grolleman
Dayseaday
Muller
Diverspack
Meatfriends
Uitgekookt
Fix Fisch
Wolter Koops
Verstegen
Kramers
Coenen transport
Lau van Haren
Brocacef
Rode vis
Scherpenhuizen
Ekro
Urker Zalmhuys
DHL
Picnic
Padifood
Boermarke
Mulder
UPS
Mooijer-Volendam
VHC
Daelmans
Huuskes
Kaaspack
Van Rooi meat
Vepo cheese
Henri
Movianto
De Menken keuken
Hessing
Gepo
Euroma
New forrest
Jumbo
Vergeer
Froster
Mola
Schoonderwoerd
Intermezzo
Van Loon vlees
Baarssen
Vice Versa
Go tan