1. Home
  2. Oplossingen
  3. Koel- en vrieshuizen

Koelhuis of vrieshuis bouwen

Een koelhuis of vrieshuis bouwen? Een uitstekende keuze! De meeste koelhuizen en vrieshuizen in ons land liggen namelijk zo stampvol met producten, dat er nog nauwelijks beschikbare opslagruimte te vinden is. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om zélf een koelhuis of vrieshuis te bouwen.

Koelhuis of vrieshuis bouwen met K.I.M Nederland

Het bouwen van een koelhuis of vrieshuis is een spannende beslissing, want dit luistert nauw. Het opslaan, inpakken, ompakken en stickeren van producten moet bijvoorbeeld in exact de juiste klimaatcondities gebeuren, om kwaliteitsverlies en/of bederf tegen te gaan. Bovendien moet condens, ijsvorming en energieverlies worden voorkomen.

Ruime ervaring in koelhuizen en vrieshuizen

Een gespecialiseerde partner in de bouw van koel- en vrieshuizen zoals K.I.M Nederland is in dit geval absoluut aan te bevelen. Wij denken in elke fase met je mee. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche adviseren wij je graag over de beste oplossing. We bouwen graag een koelhuis of vrieshuis op jouw maat. Hierbij kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit producten en een zorgvuldige montage.

Koel- of vrieshuis van kwaliteit

Wij werken enkel met de beste producten van gerenommeerde leveranciers. Van sandwichpanelen met PIR, QuadCore of steenwolisolatie tot isolerende deuren en inclusief toebehoren en afwerkingen. Daarbij worden specifieke wensen tot in de kleinste details meegenomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandwerendheid, hygiëne en/of voedselveiligheid.

K.I.M. Nederland is jouw gerenommeerde partner als het gaat om de bouw van een eigen koel- of vrieshuis. Niet alleen zorg je voor meer opslagruimte, maar ook voor de beste kwaliteit in maatwerk. Wij denken in elke fase met je mee en adviseren over de best passende oplossingen. Bij ons ben je zeker van korte lijntjes, heldere afspraken en duidelijk communicatie. Dat maakt een project zoals dit voor iedereen prettig werkbaar.

Wij werken voor

VTS
Fix Fisch
Diverspack
Esro
Brocacef
Verstegen
Intermezzo
Hekos
Padifood
Coenen transport
Jumbo
Meatfriends
Redefine Meat
Lau van Haren
Dayseaday
Picnic
Mola
Urker Zalmhuys
Hessing
Gepo
Daelmans
Wolter Koops
UPS
Movianto
Beyond meat
Van Loon vlees
Vepo cheese
Muller
Uitgekookt
VHC
Euroma
Vice Versa
Vergeer
Schoonderwoerd
DHL
Scherpenhuizen
Grolleman
De Menken keuken
Hanos
Henri
Mulder
Kotra
New forrest
Rode vis
Baarssen
Huuskes
Froster
Ekro
Oriental
Kaaspack
Boermarke
Mooijer-Volendam
Poiesz
Go tan
Van Rooi meat
Kramers