1. Home
  2. Oplossingen
  3. Koel- en vriescellen
Koelcel of vriescel bouwen? Bij ons zit je goed

Koel- en vriescellen

Wil je een koelcel of vriescel bouwen in je huidige of nieuwe pand? K.I.M. Nederland denkt en bouwt graag met je mee! Ongeacht de grootte van de koelcel of vriescel, de temperaturen die je wilt halen en de producten die je wilt opslaan: met meer dan 50 jaar ervaring in de branche bouwen wij graag een koelcel of vriescel op maat.

Koelcel of vriescel van de hoogste kwaliteit

Koelcel bouwen? Je kunt bij ons vertrouwen op de hoogste kwaliteit producten en een zorgvuldige montage. Van sandwichpanelen met PIR of QuadCore isolatiekern tot isolerende deuren en inclusief toebehoren en afwerkingen. Voor ruimtes waar brandwerende (brandklasse A1) of akoestische isolatie gewenst is, zoals bij machinekamers of brandscheidingen, leveren wij bovendien hoogwaardige steenwolpanelen.

Koelcellen en vriescellen met ultieme hygiëne

In onze koelcellen, vriescellen en andere geïsoleerde ruimtes worden alle wand- en plafondpanelen en deuren voorzien van hoogwaardige foodsafe folies of cleansafe coatings. Deze zijn geschikt voor dagelijkse intensieve reiniging en desinfectie. Dat maakt dat onze koel- en vriescellen uitermate geschikt zijn voor gebruik in onder andere de voedselindustrie en farmaceutische industrie.  

Koel- of vriescel zonder energieverlies

Bij een koelcel bouwen, of natuurlijk een vriescel, is het belangrijk om te voorkomen dat er energie verloren gaat. De deuren die wij in onze koelcellen bouwen en vriescellen inbouwen, garanderen een uitgekiende diffusiedichtheid, waardoor ongewenste lucht- en vochtstromen niet aan de orde zijn. Van energieverlies is dus geen sprake. Dat maakt onze koel- en vriescellen tot kwalitatieve, duurzame oplossingen voor jouw gekoelde opslag.

Wil je dus een koel- of vriescel laten bouwen? K.I.M. Nederland is jouw flexibele partner en neemt je graag al het werk uit handen. Van voorbereiding tot en met een zorgvuldige afronding. Bij ons kun je vertrouwen op korte lijnen, heldere afspraken en duidelijke communicatie. Dat werkt voor iedereen prettig. Samen gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij werken voor

VTS
Van Loon vlees
Kaaspack
De Menken keuken
Scherpenhuizen
Mulder
Hanos
Mola
Fix Fisch
Wolter Koops
Boermarke
Lau van Haren
Daelmans
Go tan
Padifood
Froster
Van Rooi meat
Baarssen
Rode vis
Kramers
Gepo
Vergeer
Poiesz
Henri
Esro
Euroma
New forrest
Mooijer-Volendam
Kotra
Urker Zalmhuys
Hessing
Oriental
DHL
Brocacef
Ekro
UPS
Movianto
VHC
Schoonderwoerd
Hekos
Muller
Picnic
Diverspack
Grolleman
Vepo cheese
Beyond meat
Coenen transport
Vice Versa
Dayseaday
Uitgekookt
Meatfriends
Huuskes
Verstegen
Redefine Meat
Intermezzo
Jumbo