1. Home
  2. Oplossingen
  3. Koel- en vriescellen
Koelcel of vriescel bouwen? Bij ons zit je goed

Koel- en vriescellen

Wil je een koelcel of vriescel bouwen in je huidige of nieuwe pand? K.I.M. Nederland denkt en bouwt graag met je mee! Ongeacht de grootte van de koelcel of vriescel, de temperaturen die je wilt halen en de producten die je wilt opslaan: met meer dan 50 jaar ervaring in de branche bouwen wij graag een koelcel of vriescel op maat.

Koelcel of vriescel van de hoogste kwaliteit

Bij het bouwen van een koelcel of vriescel kun je bij ons vertrouwen op de hoogste kwaliteit producten en een zorgvuldige montage. Van sandwichpanelen met PIR of QuadCore isolatiekern tot isolerende deuren en inclusief toebehoren en afwerkingen. Voor ruimtes waar brandwerende (brandklasse A1) of akoestische isolatie gewenst is, zoals bij machinekamers of brandscheidingen, leveren wij bovendien hoogwaardige steenwolpanelen.

Koelcellen en vriescellen met ultieme hygiëne

In onze koelcellen, vriescellen en andere geïsoleerde ruimtes worden alle wand- en plafondpanelen en deuren voorzien van hoogwaardige foodsafe folies of cleansafe coatings. Deze zijn geschikt voor dagelijkse intensieve reiniging en desinfectie. Dat maakt dat onze koel- en vriescellen uitermate geschikt zijn voor gebruik in onder andere de voedselindustrie en farmaceutische industrie.  

Koel- of vriescel zonder energieverlies

De deuren die wij in onze koelcellen en vriescellen inbouwen, garanderen bovendien een uitgekiende diffusiedichtheid, waardoor ongewenste lucht- en vochtstromen niet aan de orde zijn. Van energieverlies is dus ook geen sprake. Dat maakt onze koel- en vriescellen tot kwalitatieve, duurzame oplossingen voor jouw gekoelde opslag.

Wil je dus een koel- of vriescel laten bouwen? K.I.M. Nederland is jouw flexibele partner en neemt je graag al het werk uit handen. Van voorbereiding tot en met een zorgvuldige afronding. Bij ons kun je vertrouwen op korte lijnen, heldere afspraken en duidelijke communicatie. Dat werkt voor iedereen prettig. Samen gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij werken voor

Dayseaday
UPS
Go tan
Froster
Baarssen
VTS
Henri
Vice Versa
Van Rooi meat
Mola
Lau van Haren
Schoonderwoerd
Intermezzo
Ekro
DHL
Vepo cheese
Hekos
Mulder
Esro
Huuskes
Scherpenhuizen
Beyond meat
Daelmans
Oriental
Euroma
Muller
Picnic
Vergeer
Meatfriends
Coenen transport
Verstegen
Kaaspack
Fix Fisch
Urker Zalmhuys
Movianto
Wolter Koops
Hessing
Van Loon vlees
Kotra
Boermarke
Mooijer-Volendam
Redefine Meat
Kramers
Padifood
Hanos
New forrest
VHC
Gepo
Uitgekookt
Brocacef
Jumbo
Poiesz
Diverspack
Rode vis
De Menken keuken
Grolleman