1. Home
  2. Nieuws
  3. K.I.M Nederland 50 jaar
K.I.M Nederland 50 jaar
  • Feest op Paleis het Loo
  • Toespraak van Han Reinders
  • Spectaculaire lasershow

K.I.M Nederland 50 jaar

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten. De driekoppige directie: Han Reinders, Gerard Striekwold en Elbert-Jan Drieënhuizen, werd goed in het zonnetje gezet. Het feest is opgedragen aan Jan Reinders, de oprichter van K.I.M. Nederland, die er helaas niet meer bij kon zijn.

Han Reinders: ,,Ik heb het jubileum opgedragen aan mijn vader Jan, die vijf jaar geleden overleed. Hij gaf mij al in 1996 het vertrouwen om op 25-jarige leeftijd het bedrijf over te nemen. 'Als je ieder jaar nou een promille van de omzet opzij zet, dan kunnen we onze relaties goed verwennen', zei hij. Zelf heeft hij het niet meer meegemaakt, ruim negenhonderd mensen wel.''

Tijdens de toespraak van Han kwam er een vliegtuig over met de afbeelding van vader Jan. Een ontroerend moment, waarbij wel even heel duidelijk naar voren kwam dat K.I.M. Nederland een familiebedrijf met bezieling is. ,,Leef, werk en onderneem met je hart", is het motto van Han Reinders, dat hebben we die avond regelmatig mogen horen.

Tijdens de spectaculaire lasershow en presentatie kwamen de projecten waar K.I.M. Nederland aan heeft meegewerkt langs, de afgeronde projecten maar ook de nieuwe projecten. Nationaal en internationaal, van groot tot mega, ze draaien hun hand nergens voor om en voorlopig is er nog genoeg te doen.
En overal, als de rode draad van het jubileumfeest, kwam Jan Reinders weer even onder de aandacht.

De avond werd afgesloten met een optreden van Glennis Grace, die iedereen van het podium blies. Kortom een waardig jubileumfeest voor een warm, betrokken familiebedrijf.

Bron: vakbladvoedingsindustrie.nl

Tekst: Saskia Stender

Wij werken voor

Go tan
UPS
Lau van Haren
Wolter Koops
Rode vis
Padifood
Mooijer-Volendam
Diverspack
Henri
Meatfriends
Redefine Meat
Schoonderwoerd
Brocacef
VTS
Verstegen
Kramers
Hekos
Vice Versa
Euroma
Hessing
Daelmans
Oriental
Kotra
De Menken keuken
Mulder
Gepo
Vergeer
Beyond meat
Muller
DHL
Kaaspack
Urker Zalmhuys
Boermarke
Grolleman
Van Rooi meat
Vepo cheese
Picnic
VHC
Baarssen
Hanos
Dayseaday
Scherpenhuizen
Ekro
Coenen transport
Jumbo
Movianto
Uitgekookt
Froster
Fix Fisch
Esro
Van Loon vlees
Huuskes
Mola
Poiesz
New forrest
Intermezzo