1. Home
  2. Nieuws
  3. K.I.M Nederland 50 jaar
K.I.M Nederland 50 jaar
  • Feest op Paleis het Loo
  • Toespraak van Han Reinders
  • Spectaculaire lasershow

K.I.M Nederland 50 jaar

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten. De driekoppige directie: Han Reinders, Gerard Striekwold en Elbert-Jan Drieënhuizen, werd goed in het zonnetje gezet. Het feest is opgedragen aan Jan Reinders, de oprichter van K.I.M. Nederland, die er helaas niet meer bij kon zijn.

Han Reinders: ,,Ik heb het jubileum opgedragen aan mijn vader Jan, die vijf jaar geleden overleed. Hij gaf mij al in 1996 het vertrouwen om op 25-jarige leeftijd het bedrijf over te nemen. 'Als je ieder jaar nou een promille van de omzet opzij zet, dan kunnen we onze relaties goed verwennen', zei hij. Zelf heeft hij het niet meer meegemaakt, ruim negenhonderd mensen wel.''

Tijdens de toespraak van Han kwam er een vliegtuig over met de afbeelding van vader Jan. Een ontroerend moment, waarbij wel even heel duidelijk naar voren kwam dat K.I.M. Nederland een familiebedrijf met bezieling is. ,,Leef, werk en onderneem met je hart", is het motto van Han Reinders, dat hebben we die avond regelmatig mogen horen.

Tijdens de spectaculaire lasershow en presentatie kwamen de projecten waar K.I.M. Nederland aan heeft meegewerkt langs, de afgeronde projecten maar ook de nieuwe projecten. Nationaal en internationaal, van groot tot mega, ze draaien hun hand nergens voor om en voorlopig is er nog genoeg te doen.
En overal, als de rode draad van het jubileumfeest, kwam Jan Reinders weer even onder de aandacht.

De avond werd afgesloten met een optreden van Glennis Grace, die iedereen van het podium blies. Kortom een waardig jubileumfeest voor een warm, betrokken familiebedrijf.

Bron: vakbladvoedingsindustrie.nl

Tekst: Saskia Stender

Wij werken voor

Gepo
Van Loon vlees
Ekro
VTS
Coenen transport
Rode vis
Henri
Lau van Haren
Vice Versa
Kotra
Esro
Hekos
Vepo cheese
Beyond meat
Go tan
Picnic
New forrest
Movianto
Diverspack
Froster
Hanos
Muller
Dayseaday
Baarssen
Kramers
Mola
Fix Fisch
Mulder
Intermezzo
Hessing
Jumbo
Kaaspack
UPS
Grolleman
Huuskes
Boermarke
Wolter Koops
Padifood
VHC
DHL
Brocacef
Scherpenhuizen
Vergeer
Mooijer-Volendam
Urker Zalmhuys
Redefine Meat
Meatfriends
Poiesz
Verstegen
Oriental
Schoonderwoerd
Daelmans
Uitgekookt
Van Rooi meat
De Menken keuken
Euroma