1. Home
  2. Nieuws
  3. Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd
  • 96.000 m2 isolatiepanelen
  • 180 binnendeuren
  • 270 binnenramen

Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd

Frank Hessing heeft de SuperSleutel in ontvangst genomen en daarmee is de oplevering van de productielocatie van Hessing in Greenport Venlo officieel afgerond. Met deze meest duurzameGroente Vers Fabriek van Europa zet Hessing een belangrijke stap in het verder verduurzamen van de business. Vanuit deze productielocatie rollen vanaf 2023 elke dag duizenden groenten van de band af. Hiermee wil Hessing mensen nog meer groenten en fruit laten eten om zowel gezondheid als duurzaamheid te stimuleren. 
 
Frank Hessing, Algemeen Directeur Hessing: “Met een missie om ‘mensen meer groenten en fruit te laten eten’, weet je dat je met zo’n fabriek een grote stap zet in het nastreven van die missie. Halverwege 2018 zijn we gestart met de eerste ontwikkeling. We wilden toen onze huidige productielocaties uitbreiden. Het bleek dat onze huidige locaties hier niet geschikt voor waren en daarom hebben we gekozen voor nieuwbouw. In 2019 is de fabriek ontworpen en begin 2020 zijn we gaan kijken naar locaties. Greenport Venlo was uiteindelijk de meest logische keuze, dichtbij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland en dichtbij onze klanten. Ik ben trots op alle collega’s en partijen met wie wij dit hebben weten te realiseren.” 

Voor Hessing heeft K.I.M Nederland 96.000 m2 isolatiepanelen, zo'n 180 binnendeuren en zo'n 270 binnenramen verzorgd. Meer over het project. 

Lees het hele artikel hier.

Wij werken voor

Froster
Euroma
Boermarke
Meatfriends
Picnic
Kotra
Schoonderwoerd
Mola
Verstegen
Go tan
Baarssen
Van Rooi meat
De Menken keuken
Scherpenhuizen
Hekos
Diverspack
Rode vis
Uitgekookt
Fix Fisch
Kaaspack
Ekro
Movianto
Intermezzo
Vergeer
Muller
Oriental
Dayseaday
Daelmans
Redefine Meat
Hessing
Kramers
Henri
Huuskes
Grolleman
Vice Versa
DHL
New forrest
Urker Zalmhuys
Van Loon vlees
Jumbo
VTS
Gepo
Beyond meat
UPS
Lau van Haren
Mooijer-Volendam
Vepo cheese
Esro
Coenen transport
Wolter Koops
Hanos
Brocacef
Padifood
Mulder
VHC
Poiesz