1. Home
  2. Nieuws
  3. Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd
  • 96.000 m2 isolatiepanelen
  • 180 binnendeuren
  • 270 binnenramen

Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd

Frank Hessing heeft de SuperSleutel in ontvangst genomen en daarmee is de oplevering van de productielocatie van Hessing in Greenport Venlo officieel afgerond. Met deze meest duurzameGroente Vers Fabriek van Europa zet Hessing een belangrijke stap in het verder verduurzamen van de business. Vanuit deze productielocatie rollen vanaf 2023 elke dag duizenden groenten van de band af. Hiermee wil Hessing mensen nog meer groenten en fruit laten eten om zowel gezondheid als duurzaamheid te stimuleren. 
 
Frank Hessing, Algemeen Directeur Hessing: “Met een missie om ‘mensen meer groenten en fruit te laten eten’, weet je dat je met zo’n fabriek een grote stap zet in het nastreven van die missie. Halverwege 2018 zijn we gestart met de eerste ontwikkeling. We wilden toen onze huidige productielocaties uitbreiden. Het bleek dat onze huidige locaties hier niet geschikt voor waren en daarom hebben we gekozen voor nieuwbouw. In 2019 is de fabriek ontworpen en begin 2020 zijn we gaan kijken naar locaties. Greenport Venlo was uiteindelijk de meest logische keuze, dichtbij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland en dichtbij onze klanten. Ik ben trots op alle collega’s en partijen met wie wij dit hebben weten te realiseren.” 

Voor Hessing heeft K.I.M Nederland 96.000 m2 isolatiepanelen, zo'n 180 binnendeuren en zo'n 270 binnenramen verzorgd. Meer over het project. 

Lees het hele artikel hier.

Wij werken voor

Kotra
Brocacef
Froster
Wolter Koops
Dayseaday
Uitgekookt
Ekro
Euroma
Rode vis
Padifood
Boermarke
De Menken keuken
Hessing
Hanos
Gepo
Kramers
Mulder
Diverspack
Muller
Schoonderwoerd
Redefine Meat
Huuskes
Intermezzo
New forrest
Fix Fisch
Kaaspack
Henri
Esro
VTS
DHL
Scherpenhuizen
Oriental
Lau van Haren
Meatfriends
Picnic
Movianto
Coenen transport
Vice Versa
Beyond meat
Van Rooi meat
VHC
Jumbo
Go tan
Mooijer-Volendam
Poiesz
Urker Zalmhuys
Grolleman
Van Loon vlees
Hekos
Vepo cheese
Mola
Baarssen
Verstegen
Vergeer
UPS
Daelmans