1. Home
  2. Nieuws
  3. Elbert-Jan Drieënhuizen legt Commercieel Directeurschap K.I.M. Nederland neer; Bertus Been aangesteld als nieuwe Algemeen Directeur

Elbert-Jan Drieënhuizen legt Commercieel Directeurschap K.I.M. Nederland neer

Apeldoorn, 25 januari 2024 - Na een periode van 32 jaar heeft Elbert-Jan besloten zijn rol als Commercieel Directeur bij K.I.M. Nederland neer te leggen. Bij de verkoop van het bedrijf was er destijds de afspraak gemaakt dat Elbert-Jan drie jaar zou aanblijven en zich in die periode zou committeren aan een succesvolle samenwerking met het nieuwe management.

"Het is met een gerust hart dat ik afscheid neem na 32 enerverende jaren. Het nieuwe management is goed voorbereid, en ik ben ervan overtuigd dat, met de steun van alle collega´s, het bedrijf absoluut in goede handen is," aldus Elbert-Jan Drieënhuizen.

Bertus Been benoemd tot Algemeen directeur

Met het vertrek van Elbert-Jan is Bertus Been (57) benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur van K.I.M. Nederland. Bertus, die op 1 februari officieel zal starten, heeft een uitgebreide ervaring in de bouwsector, waar commercie altijd een cruciale rol heeft gespeeld. Bertus heeft verkoop-, management- en directiefuncties bekleed in de bouwbranche, met name bij producenten zoals Xella en Svedex. Hij zal samen met Gerard Scherff en Maurice Meertens leiding geven aan K.I.M. Nederland.

"Ik sta te popelen om aan de slag te gaan. K.I.M. Nederland is een bedrijf met een goed imago, slimme bouwoplossingen in een dynamische markt. Ik ben er trots op dit te mogen ondersteunen en samen met het management en zeer betrokken medewerkers verder uit te mogen bouwen. Uiteraard met gezamenlijk succes als resultaat!" aldus Bertus Been.

Wij werken voor

VTS
Esro
Boermarke
Verstegen
Urker Zalmhuys
Brocacef
Picnic
Coenen transport
Ekro
Euroma
Movianto
UPS
Van Loon vlees
Jumbo
Redefine Meat
Padifood
VHC
Henri
Froster
Rode vis
Kaaspack
Vice Versa
Dayseaday
Kramers
De Menken keuken
DHL
Mooijer-Volendam
Lau van Haren
Go tan
Kotra
Diverspack
Mulder
New forrest
Baarssen
Van Rooi meat
Schoonderwoerd
Intermezzo
Daelmans
Beyond meat
Hanos
Uitgekookt
Huuskes
Meatfriends
Muller
Mola
Vepo cheese
Oriental
Poiesz
Gepo
Vergeer
Fix Fisch
Wolter Koops
Hekos
Grolleman
Hessing
Scherpenhuizen