1. Home
  2. Nieuws
  3. Elbert-Jan Drieënhuizen legt Commercieel Directeurschap K.I.M. Nederland neer; Bertus Been aangesteld als nieuwe Algemeen Directeur

Elbert-Jan Drieënhuizen legt Commercieel Directeurschap K.I.M. Nederland neer

Apeldoorn, 25 januari 2024 - Na een periode van 32 jaar heeft Elbert-Jan besloten zijn rol als Commercieel Directeur bij K.I.M. Nederland neer te leggen. Bij de verkoop van het bedrijf was er destijds de afspraak gemaakt dat Elbert-Jan drie jaar zou aanblijven en zich in die periode zou committeren aan een succesvolle samenwerking met het nieuwe management.

"Het is met een gerust hart dat ik afscheid neem na 32 enerverende jaren. Het nieuwe management is goed voorbereid, en ik ben ervan overtuigd dat, met de steun van alle collega´s, het bedrijf absoluut in goede handen is," aldus Elbert-Jan Drieënhuizen.

Bertus Been benoemd tot Algemeen directeur

Met het vertrek van Elbert-Jan is Bertus Been (57) benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur van K.I.M. Nederland. Bertus, die op 1 februari officieel zal starten, heeft een uitgebreide ervaring in de bouwsector, waar commercie altijd een cruciale rol heeft gespeeld. Bertus heeft verkoop-, management- en directiefuncties bekleed in de bouwbranche, met name bij producenten zoals Xella en Svedex. Hij zal samen met Gerard Scherff en Maurice Meertens leiding geven aan K.I.M. Nederland.

"Ik sta te popelen om aan de slag te gaan. K.I.M. Nederland is een bedrijf met een goed imago, slimme bouwoplossingen in een dynamische markt. Ik ben er trots op dit te mogen ondersteunen en samen met het management en zeer betrokken medewerkers verder uit te mogen bouwen. Uiteraard met gezamenlijk succes als resultaat!" aldus Bertus Been.

Wij werken voor

Wolter Koops
Froster
Grolleman
Brocacef
Ekro
Beyond meat
Oriental
Vepo cheese
Baarssen
UPS
New forrest
Hekos
Boermarke
Kotra
Henri
DHL
Van Loon vlees
Picnic
Urker Zalmhuys
Huuskes
Euroma
Movianto
VHC
Meatfriends
Uitgekookt
Redefine Meat
Poiesz
Fix Fisch
Diverspack
Esro
Mulder
Intermezzo
VTS
Vergeer
Vice Versa
Van Rooi meat
De Menken keuken
Coenen transport
Mola
Dayseaday
Scherpenhuizen
Gepo
Hessing
Daelmans
Hanos
Kramers
Mooijer-Volendam
Verstegen
Rode vis
Lau van Haren
Jumbo
Go tan
Kaaspack
Padifood
Schoonderwoerd
Muller